Uusi huippulaatuinen voimansiirto- ja hydrauliikkaöljy työkoneisiin

Teboil kehittää jatkuvasti uusia tuotteita asiakkaiden tarpeisiin. Viimeisimpänä uutuutena on täyssynteettinen Teboil Wetol Syntrac, joka on poikkeuksellisen suorituskykyinen erikoisvaihteistoöljy vaativaan työkonekäyttöön. Öljy on suunnattu erityisesti uudempiin työkoneisiin, joissa laitteistovalmistaja suosittelee käytettäväksi matalaviskositeettista ja energiaa säästävää öljyä voimansiirrossa ja hydrauliikassa. Öljyn suunnittelussa on otettu huomioon erityisesti uudempien Volvon valmistamien työkoneiden vaatimukset (VCE WB 102).

Optimoidut ominaisuudet

Öljyn viskositeettiluokka on SAE 75W-80 / 5W-20. Optimoidun viskositeetin ansiosta voimansiirron sisäiset kitkahäviöt pienenevät, jolloin hyötysuhde kasvaa ja polttoainetalous paranee. Erinomainen juoksevuus ja sen pysyvyys takaavat tehokkaan voitelun äärilämpötiloissa.
Täyssynteettisen perusöljypohjansa ja tavanomaista suorituskykyisemmän lisäaineistuksensa ansiosta öljyllä on ensiluokkainen lämmönsietokyky raskaassa ja kuumassa käytössä. Lisäksi viskositeetin säilyvyys, kitkaominaisuudet sekä yhteensopivuus tiivisteiden kanssa ovat huippuluokkaa, jolloin vaihteiston ja jarrujen toiminta säilyvät optimaalisina sekä öljyvuodot vähenevät.
Öljyllä on erittäin hyvä leikkauskestävyys, joten se säilyttää viskositeettiominaisuutensa myös voimakkaasti kuormitetuissa käyttökohteissa. Synteettisten perusöljyjen ansiosta se kestää öljyä hapettavaa eli vanhentavaa vaikutusta tavanomaisia märkäjarruöljyjä paremmin. Öljyn erityisominaisuudet mahdollistavat useissa käyttökohteissa tavanomaista pidemmät öljynvaihtovälit, jolloin koneen tehokas työssäoloaika pitenee.

Märkäjarruille ja hydrauliikkaan

Teboil Wetol Syntrac soveltuu erinomaisesti myös moniin maataloustraktoreihin, joihin konevalmistaja suosittelee viskositeetiltaan SAE 75W-80 / 5W-20 UTTO-tyyppistä öljyä (Universal Tractor Transmission Oil). Näissä koneissa on tyypillistä, että sama öljy kiertää sekä hydrauliikassa että voimansiirrossa. Öljyn suunnittelussa on otettu huomioon myös hydrauliikkakäytön vaatimukset.