Teboil Wetol W uudistui

Vaihteleviin pohjoismaisiin sääolosuhteisiin suunniteltu Teboil Wetol W (SAE 80W) on uudistunut. Synteettisten perusöljykomponenttien ansiosta öljyn käyttölämpötila-alue on entistäkin laajempi, jonka vuoksi Teboil Wetol W sopii erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön suomalaisissa käyttöoloissa.

Perinteisiin mineraaliöljyihin verrattuna Teboil Wetol W:n ominaisuudet ja suorituskyky säilyvät luotettavammin koko vaihtovälin ajan myös raskaassa käytössä, jossa öljyn lämpötila on korkea. Vakaampien kuumaominaisuuksien lisäksi uudistuneen Wetol W:n kylmäominaisuudet ovat parantuneet.

Teboil Wetol W
• Suomalaisiin olosuhteisiin suunniteltu, Haminassa valmistettu.
• Huippuluokan kylmäominaisuudet, erittäin alhainen -50°C jähmepiste
• Vakaat ominaisuudet kuumissa käyttöolosuhteissa
• Erittäin laaja soveltuvuus eri merkkisiin traktoreihin ja työkoneisiin

 

Verrattuna kilpaileviin tuotteisiin Wetol W tarjoaa poikkeuksellisen hyvät ominaisuudet kylmässä.

Teboil Wetol W:llä on alhainen dynaaminen viskositeeti kylmässä, joten se virtaa hyvin myös pakkasilla. Teboil Wetol W -öljyn jähmepiste on alhaisempi kuin pääasiallisilla kilpailevilla tuotteilla.

Korkea viskositeetti-indeksi tarkoittaa käytännössä laajaa käyttölämpötila-aluetta. Wetol W tarjoaa erinomaista suojaa myös kuumissa olosuhteissa ja raskaassa kuormituksessa.

Wetol-sarjassa kolme tuotetta

Kaikki Teboil Wetol -tuotesarjan öljyt ovat vaihteisto- ja vetopyörästö-öljyjä traktoreihin ja työkoneisiin, joissa on ns. öljykylpyjarrut. Ne soveltuvat erinomaisesti koneisiin, joissa on yhteinen öljy vaihteistossa, vetopyörästössä ja hydrauliikassa (UTTO). Suunnittelussa on otettu huomioon sekä voimansiirron kulumisenesto-ominaisuudet että märkäjarrujen tasainen ja hiljainen toiminta.

Wetol-perheeseen kuuluu kolme tuotetta:
1. Teboil Wetol Syntrac (SAE 75W-80 / 5W-20) täyssynteettinen erikoisöljy uudempaan kalustoon
2. Teboil Wetol W (SAE 80W / 5W-30)
3. Teboil Wetol (SAE 80 / 15W-30) laadukas mineraaliöljyihin perustuva voimansiirtoöljy. 

Lue lisää UTTO-tyyppistä öljyistä