Maatilakoneiden uusi superöljy – Teboil Monitra Super 10W-40

Teboil kehittää jatkuvasti uusia tuotteita asiakkaiden tarpeisiin. Uusi Teboil Monitra Super 10W-40 -yleisöljy on suunniteltu erityisesti maatalouden vaativiin käyttöolosuhteisiin. Haminassa valmistettava uutuusöljy sopii sekä moottori- että voimansiirtokäyttöön monissa erimerkkisissä traktoreissa ja työkoneissa.

Suunniteltu tehokkaille koneille

Monet maataloudessa käytettävät traktorit ja työkoneet on suunniteltu käyttämään STOU-öljyä (Super Tractor Oil Universal). Tämäntyyppisessä öljyssä on yhdistetty moottori-, vaihteisto- ja hydrauliikkaöljyn ominaisuuksia samaan tuotteeseen.

Uusi Teboil Monitra Super 10W-40 tarjoaa STOU-öljyjen luokassa poikkeuksellisen laajaa suorituskykyä. SAE 10W-40 -viskositeettiluokan kuuluvana öljynä se säilyttää voiteluominaisuutensa laajalla lämpötila-alueella. Siksi se sopii perinteisiä 10W-30 -öljyjä paremmin ympärivuotiseen käyttöön vaativissa suomalaisissa käyttöolosuhteissa.

Hyvien kylmäjuoksevuusominaisuuksien ansiosta öljy voitelee luotettavasti kovillakin pakkasilla. Toisaalta suhteellisen korkea kuumaviskositeetti on hyödyksi erityisesti niissä vanhemmissa moottoreissa, joilla on taipumusta öljynkulutukseen.

Suojaa raskaasti kuormitetulle voimansiirrolle

Öljyssä on voimakas paineenkesto- ja kulumisenestolisäaineistus, joka antaa suojaa voimansiirron liikkuville osille raskaassa kuormituksessa. Tehokkaat puhtaana pitävät ominaisuudet huolehtivat moottorin, vaihteiston ja hydrauliikankin toimintakunnon säilymisestä. Se antaa komponenteille myös suojan korroosiota vastaan. Hyvien kuumaominaisuuksien ansiosta öljy sopii myös moniin CVT-tyyppisiin vaihteistoihin, joissa öljyn lämpötila voi nousta suhteellisen korkeaksi. Öljyssä on otettu huomioon myös monien uudempien traktoreiden märkäjarrujen vaatimat kitkaominaisuudet.

”Vaikka kaikkein uusimmassa maatalouskonekalustossa onkin suuntaus erillisten moottori- ja voimansiirtoöljyjen käyttöön, maatalouden yleisöljyllä on vakiintunut käyttäjäkunta. Uusi Monitra Super 10W-40 tarjoaa yleisöljyjen luokassa poikkeuksellista suorituskykyä useisiin eri käyttökohteisiin monen ikäisessä kalustossa”, tuoteryhmäpäällikkö Juha-Pekka Riihimäki kertoo.

Tuote-esite: Teboil Monitra Super 10W-40 >>
Lisätietoja: Teboil-voiteluaineneuvonta, puh. 020 470 0916