Suorituskykyisintä voitelua raskaille koneille – Teboil Fluid TO-4 Synthetic SAE 50

Uusi Teboil Fluid TO-4 Synthetic SAE 50 on synteettinen vaihteisto- ja vetopyörästö-öljy raskaille työkoneille. Öljy on suunniteltu käytettäväksi koneissa, jotka työskentelevät äärimmäisen raskaissa ja vaativissa olosuhteissa, niin arktisen kylmässä kuin paahtavan kuumassakin ympäristössä. Tavanomaisiin SAE 50 -vaihteistoöljyihin verrattuna uutuusöljyn käyttölämpötila-alue on huomattavasti laajempi. Juoksevuusominaisuuksiensa ansioista tämä öljy sopii käytettäväksi myös useissa kohteissa, joissa koneenvalmistaja suosittaa SAE 30 -luokan öljyn käyttöä, jolloin erilaisten öljylaatujen sekä kausiöljynvaihtojen tarve vähenee. Joissain tapauksissa uutuusöljyllä voidaan korvata myös SAE 10W -viskositeettiluokan öljy.

Luottettava suoja vaativimmissa käyttöolosuhteissa

Öljyn jähmepiste on poikkeuksellisen alhainen -45 °C, jonka vuoksi se antaa tehokkaan voitelusuojan heti koneen käynnistyksestä alkaen myös arktisen kylmissä olosuhteissa. Hyvät juoksevuusominaisuudet auttavat lisäksi vähentämään voimansiirron häviöitä sekä parantamaan polttoainetaloutta. Samaan aikaan erinomaiset kuumaominaisuudet sekä öljyn kyky vastustaa ohentumista säilyttävät öljyn komponentteja suojaavat ominaisuudet kaikkein ankarimmissakin työskentelytilanteissa.

Öljyn kitkaominaisuudet ovat yhteensopivia useiden märkäjarruissa käytettyjen kitkamateriaalien kanssa, joka mahdollistaa jarrujen tehokkaan, tarkan ja tunnokkaan toiminnan ilman häiritsevää ääntä. Synteettinen perusöljypohja ja laadukas lisäaineistus takaavat öljyn suorituskyvyn säilymisen suunnitellun vaihtovälin ajan myös erittäin raskaissa olosuhteissa. Valmistuksessa käytettävä tehokas lisäaineistus suojaa komponentteja luotettavasti kulumista vastaan. Öljyllä on erinomainen viskositeetin pysyvyys ja hapettumiskestävyys, minkä ansiosta öljy säilyttää ominaisuutensa pitkilläkin vaihtoväleillä.

Tuotenimensä mukaisesti öljy on suunniteltu erityisesti raskaisiin työkoneisiin, joissa on vaatimuksena TO-4-suorituskykyluokan öljy. Teboil Fluid TO-4 Synthetic SAE 50 ylittää lisäksi Allison C4- ja Komatsu MicroClutch -vaatimukset.

Teboililta asiantuntevat neuvot työkoneen voimansiirtoöljyjen valintaan

Teboil tarjoaa erittäin laajan valikoiman voiteluaineita raskaiden koneiden voimansiirtoon. Teboilin voiteluaineneuvonta auttaa mielellään käyttötarkoitukseen sopivien tuotteiden valinnassa. Teboilin voiteluaineneuvonnan tavoitat numerosta 020 470 0916 arkisin klo 8–16. Voit myös lähettää viestin yhteydenottolomakkeella